Zomerkampen en vakantie!

Alle speltakken zijn al weer terug van de zomerkampen. Bevers hebben dit zomerkamp twee nachtjes in een scouting-blokhut geslapen en veel leuke spelletjes gedaan. Welpen hebben een week in de omgeving van het overijselse Lochem spannende avondturen beleefd. De verkenners zijn ook al weer terug van het buitenlandse zomerkamp in het Luxemburgse Echternach. Ook de Rowans zijn alweer terug van zomerkamp.

Tot begin september is het nu rustig op het Argonauten clubhuis, tijdens de zomervakantie zijn er voor de speltakken geen opkomsten. Kijk even in de kalender van je speltak om te zien waneer de eerste opkomst precies is. Voor de meeste speltakken is dit zaterdag 10 september.

De leiding, rowans en andere enthousiaste argonauten-vrienden zijn begonnen met de bouw van een houten toren voor het JOTA weekend in oktober.