Argonauten helpen bij Zeepkistenrace (18 juni)

Bewonersvereniging het Schilderskwartier organiseerde voor de vierde keer de zeepkistenrace op de Ruysdaellaan. De Argonauten hebben de organisatie ondersteund door het verzorgen van het parcours, een gepionierde starthelling, en de technische kant (inschrijvingen, rijtijden en geluidstechniek). De race werd gehouden op zaterdag 18 juni en was een groot succes.

Ook de voorgaande jaren was de zeepkistenrace altijd een groot spektakel dat garant stond voor plezier en vermaak. De presentatie werd ook dit jaar weer zeer professioneel verzorgd door John Kerstens. De race startte om 13.30, en de prijsuitreiking vond plaats om 16.30u. Aiden Zwaal, beverlid bij de Argonauten, is in de prijzen gevallen en eindigde als 3e in zijn leeftijdscategorie. Hiep hoi!

Meer informatie is te vinden op de website van de zeepkistenrace: http://zeepkistenrace.co.cc/. Een flyer voor de zeepkistenrace 2011 is hier te downloaden.

zeepkistKlik voor meer foto’s