Argonauten laten zich zien tijdens rally voetstappenpad

Zondag 15 mei hebben de Argonauten zich laten zien op de Hoorneboegse hei als activiteit tijdens de wandelrally over het Hilversumse voetstappenpad, georganiseerd door de Lionsclub Hilversum. De Argonauten verzorgden onder andere een geintegreerde klim-, abseil- en vlaggemast toren en·tennisbal-luchtkanon schieten. Als wandelaar kon je ook je voetstap vereeuwigen door een afdruk achter te laten op de loopbrug die de Argonauten als onderdeel van het voetstappenpad hadden gepionierd. Voorbijgangers die interesse hebben in meer scouting activiteiten zijn van harte uitgenodigd op onze open dag op zaterdag 21 mei a.s. (voor meer info zie het betreffende artikel op deze site)

IMG_8533

Meer foto’s zijn te zien op de voetstappenpad website.