Argonauten houden open dag op zaterdag 21 mei a.s.

Argonauten houden open dag op zaterdag 21 mei 2011

Scoutinggroep De Argonauten is een gezellige scoutinggroep voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar en telt ongeveer 100 leden. Wij bieden zeer veelzijdige programma’s voor de verschillende leeftijdsgroepen. Omdat ons groepshuis in het bos ligt (kruising Kolhornseweg-Eikbosserweg) is er veel aandacht voor het buitenspelen. Natuur en buitenleven zijn kenmerken van onze scoutinggroep.

Om te laten zien wat we zoal doen, houden wij op zaterdag 21 mei een open dag voor jongens en meisjes die interesse hebben om eens mee te kijken. We houden de “normale” tijden aan van de zaterdag-opkomst die per leeftijdsgroep verschilt:

  • Bevers (jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar): 12:00u tot 14:00u
  • Welpen (van 7 t/m 11 jaar): 14:30u tot 16:30u
  • Verkenners (van 11 t/m 15 jaar): 14:00u tot 17:00u

De leiding zal aan het begin van de opkomst iedereen welkom heten en vertellen over wat we die middag gaan doen. Voor de ouders zullen enkele bestuursleden van de groep klaarstaan om uitleg te geven over scouting en over de Argonauten. Naast de informatie op deze website (menu informatie) hebben we korte duidelijke folders die we kunnen meegeven.

Kijkers en aspirant leden mogen zes weken (dat is ongeveer tot de zomervakantie) gratis en voor niets meelopen met de opkomsten en kunnen dan beslissen dat ze lid willen worden, want wie wil dat niet !!!

Meer informatie over de open dag of over lid worden? Stuur een email naar bestuur @ argonauten.nl