opkomst 26 februari Welpen

opkomst 26 februari

Hallo welpen, ouders en alle andere lezers,

Onze tocht door de Jungle gaat door. Vorige week hebben we de Jungle ontdekt, vandaag gaan we op bezoek op de plekken waar onze leiding het liefste zit.

Het grote, grote, grote spel van vandaag bestond uit drie posten. Vleermuis Mang, die zich liever wat op de achtergrond houdt, zat op zijn plekje in de Guha Grotten. Ikki het stekelvarkentje houdt veel van praten met alles en iedereen en zit op gezelschap te wachten op de Nishaani Plaats. De leider Akela zit op de raadrots te wachten, tot mensen komen voor advies.

Alle drie de leiding heeft op zijn plek eten en drinken nodig. De welpen heeft hen hiervan voorzien, door heen en weer te rennen tussen de plaatsen. Op je blaadje werd afgetekend waar je bent geweest en is je kaartje vol, lever je hem in voor punten en krijg je een nieuwe om verder te gaan. Maarrrrr… Tussen de posten liggen Shere Khan en Kaa te wachten op om de aanval over te gaan. Deze rollen werd gespeeld door één van de vier nesten, terwijl de andere drie van post naar post renden. Word je getikt door Kaa, word je 10 seconden vastgehouden en moet je stil op je plek blijven staan. Shere Khan gaat meteen tot de aanval over: word je door deze grote tijger getikt, moet je je kaartje inleveren.

Alle nesten zijn tikkers geweest om zo nog extra punten te halen. Het nest met de meeste punten dit spel was nest Bruin, gevolgd door nest Wit.

Alle welpen doen druk hun best om puntjes te halen voor de nestwedstrijden. Vriendjes en vriendinnetjes die komen kijken, ladingen snoep en we hebben ook mooie tekeningen gekregen vanuit nest Wit! Alle tekeningen en verhaaltjes zijn welkom: lever ze in bij de leiding en die zorgt ervoor dat ze op de website komen!

Tot de volgende opkomst!

De Welpenleiding