Welpenopkomst 19 februari 2011

Welpenopkomst 19 februari

Vandaag zijn de nestwedstrijden beginnen. De welpen gaan samen met hun nest punten verdienen, door goed mee te doen met de spellen tijdens de opkomst en extraatjes als vriendjes mee nemen, corvee, snoep mee nemen voor de leiding en zo nog wat. Maaaaarrrrrrr.. Ze kunnen ook punten verliezen door niet te luisteren, te laat komen, enzovoorts.

Het thema de komende 9 weken: Jungle Book. Zo kunnen de welpen kennis maken met het vernieuwde verhaal rondom de speltak de welpen.

We zijn de nestwedstrijden begonnen met kennis te maken met het woongebied van Mowgli, het wolvenjong. De kinderen kunnen door wedstrijdjes en records plekken in de Jungle veroveren. De groep werd ingedeeld in drieën: nest rood onder begeleiding van Ikki het stekelvarken (Gerard), nest bruin met vleermuis Mang (Ruben) en de opperwolf Akela (Joseth) had nest zwart en wit onder haar hoede. Na veel ispanning en wedstrijdjes, had uiteindelijk het groepje van de Akela de meeste plekken in de Jungle veroverd, vlak gevolgd door de groep van Mang. 

welpenopkomst