Verkenners

Verkenners

DE VERKENNERS, 11-15 jaar

Verkenners zijn vooral buiten actief. Trektochten maken, omgaan met kaart en kompas, vlotten, bruggen of torens maken van hout en touw, primitief kamperen en eten koken op een houtvuur, het hoort er allemaal bij. Maar ook sporten, zeefdrukken of een musical maken past bij ons. De leiding is verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten, maar zelf kunnen de Verkenners natuurlijk ook ideeën aandragen.  

De Verkenners komen iedere zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur bij elkaar. Tussendoor zijn er regelmatig opkomsten op afwijkende tijden, bijvoorbeeld als we een dagtocht hebben, een avondspel of een weekendkamp. We gaan elk jaar in de eerste week van de zomervakantie op kamp. Eens in de vier jaar gaan we naar het buitenland op kamp. We dragen allemaal een kaki blouse, een hoed en een groepsdas. Stuur voor meer informatie een email naar:
verkennersleiding @ argonauten.nl.