RSW

REGIO SCOUTING WEDSTRIJDEN


Eén keer per jaar is er wel een heel speciaal weekendkamp: namelijk de Regio Scouting Wedstrijden (RSW). Dat is een weekendkamp, meestal eind April of begin Mei, waar Verkennerspatrouilles van bijna alle scoutinggroepen uit de regio Gooi aan deelnemen. Het weekendkamp is in de vorm van wedstrijden gegoten, waarbij punten kunnen worden verdiend tijdens allerlei programma-onderdelen zoals een voettocht, koken, het kampement opbouwen en kleine en grote spelen. Dit RSW-weekend is niet alleen heel spannend (want wie wint mag door naar de landelijke wedstrijden…), maar ook heel gezellig, juist omdat er zoveel verkennnersgroepen aan meedoen. Vraag maar aan de Verkenners die er geweest zijn! De leiding is zelf ook actief betrokken in de organisatie van dit spektakel en als jurylid.

zie ook: de RSW ’t gooi site

of de Facebook pagina: www.facebook.com/RSWhetgooi

of op Instagram: www.instagram.com/rswhetgooi/

 

 

Logo gooi