Bestuur

BESTUUR

Naast de leiding, die elke week de activiteiten organiseert, is er een bestuur dat het grote geheel in de gaten houdt. Er is altijd plaats voor mensen die het leuk vinden De Argonauten te besturen, in een ongedwongen sfeer met een gezellige groep mensen. Heb je ervaring als bestuurslid van een vrijwilligersorganisatie, of wil je die ervaring juist opdoen? Neem dan contact met ons op. Het is een hele mooie ervaring om als groep vrijwilligers de leukste scoutinggroep van Hilversum draaiende te houden!

Bestuurs hamer

Je kunt een functie op je nemen zoals secretaris of penningmeester maar je kan ook gewoon lid worden. Het kost je niks (behalve tijd) en je krijgt er veel plezier voor terug. Ook ouders van jeugdleden zijn in ons bestuur te vinden. Kijk voor meer informatie in het menu onder het kopje “Bestuur” of neem contact op met het bestuur:

bestuur@argonauten.nl