Info groep

Scoutinggroep de Argonauten is een gezellige landgroep met een mooi clubhuis aan de rand van de bossen in Hilversum-Zuid.
De groep is opgericht in 1944 en heeft een rijke historie. Veel mensen in Hilversum en omstreken kennen de Argonauten van de herfstwandeltochten, de grote gepionierde torens en spectaculaire activiteiten in de buurt.

De Argonauten hebben ongeveer  100 leden. Je kunt bij ons terecht vanaf 5 jaar, dan kan je lid worden van de Bevers. De Welpen zijn 7 tot 10 jaar oud. Daarna word je Verkenner (11-15 jaar). De Rowans is de speltak voor de jongeren van 15 tot 17 jaar, en daarna is er nog een lang scoutingleven voor de boeg bij de leiding, de stam, de plusscouts of in het bestuur.

Onze groep wordt geleid door een enthousiaste groep vrijwilligers en we staan open voor iedereen. We hebben natuur en buitenleven hoog in het vaandel staan. Spreekt dit je aan? Kijk dan verder op deze site! En als je iets wil vragen kun je ons natuurlijk mailen of bellen, of kom op zaterdag gewoon eens langs bij ons clubhuis!